Prijzen

Ik werk uitsluitend met offertes op maat, omdat de prijzen sterk verschillen per grafsteen. De prijs is afhankelijk van veel factoren. Om enkele vragen voor te zijn, vindt u hieronder een prijsindicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Vanaf € 195,-

Afhankelijk van het aantal letters, de steensoort, locatie, plaats op de begraafplaats, aantal handelingen, vervuilingsgraad en mogelijk combineren van meerdere werkzaamheden (combinatiekorting).

Vanaf € 115,-

Afhankelijk van de steensoort (borstelen of polijsten), plaats van  begraafplaats, locatie op de begraafplaats i.v.m. bereikbaarheid en materiaal, aantal handelingen, vervuilingsgraad en mogelijk combineren van meerdere werkzaamheden (combinatiekorting).

Renovatie vloerplaat

Vanaf € 350,- 

Afhankelijk van de steensoort, plaats van begraafplaats, locatie op de begraafplaats i.v.m. bereikbaarheid en materiaal, aantal handelingen en mogelijk combineren van meerdere werkzaamheden (combinatiekorting). Ook is het belangrijk om zeker te weten dat de omliggende banden en ondervloer nog intact zijn.

Vanaf  € 195,-

Afhankelijk van de steensoort, vervuilingsgraad, plaats van begraafplaats, locatie op de begraafplaats i.v.m. bereikbaarheid en materiaal, aantal handelingen en mogelijk combineren van meerdere werkzaamheden (combinatiekorting). Ook is het belangrijk om te controleren of er grond moet worden aangevuld en hoe de staat van de fundering is. Soms zijn er nieuwe of extra palen nodig.

Vanaf € 66,- per jaar

Voordat het onderhoudscontract ingaat, kijken we samen naar de conditie van de steen. De steen dient in goede conditie te zijn, voor hij in het onderhoudscontract komt. Dat kan betekenen dat ik de steen eerst wil reinigen of herstellen, voordat we het contract aangaan.

Het onderhoudscontract bestaat uit:

  • Minimaal 2x per jaar schoonmaak van het grafmonument 
  • Bijhouden van opschriften
  • Bijwerken van voegen
  • Bij verzakking de steen weer recht leggen
  • Behandeling tegen groene aanslag in de herfst/winter

Goed om te weten

Ik lever geen half werk. Mijn werk is mijn visitekaartje en daar ben ik trots op. U kunt zich voorstellen dat ik geen steen kan verven, die nog groen is van weersinvloeden of mos. Dan zal ik de steen eerst moeten reinigen, voordat ik aan het verven kan beginnen. Om die reden vraag ik altijd om duidelijke en recente foto’s van het grafmonument voordat ik een offerte maak.

Alle werkzaamheden worden duidelijk en schriftelijk vastgelegd. U ontvangt van mij een offerte met alle werkzaamheden uitgeschreven. De prijs op de offerte is de prijs die u betaalt, inclusief btw. Er komen geen onverwachte, extra kosten meer bij, want afspraak is afspraak. Uiteraard ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KVK-nummer: 75996995).

Deze prijzen zijn sterk afhankelijk van veel factoren, zoals hierboven beschreven. Het is dan ook erg lastig om zelf een inschatting te maken van de prijs. Daarom maak ik voor u graag een vrijblijvende offerte op maat. Dan ontvang ik graag meerdere foto’s van de grafsteen, met daarbij gegevens over de plaats van de begraafplaats en uw contactgegevens. U mag mij altijd appen of mailen. Ik zal binnen 24 uur een reactie geven. Mocht appen of mailen niet mogelijk zijn, kunt u telefonisch contact opnemen.

Offerte aanvragen

Neem contact met mij op en vraag een vrijblijvend offerte op.
Scroll naar boven
Scroll naar top
Ga naar de inhoud
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw