Over mij

Mijn naam is Jimmie de Haan en ik ben geboren in 1982. Als 15-jarige jongen kwam ik erachter dat liefde voor het ambacht van grafonderhoud overdraagbaar is. Ik mocht toen voor het eerst mijn vader, Jappie, meehelpen bij zijn werkzaamheden. Aan het eind van de dag wist ik zeker dat ik mijn vader achterna zou willen gaan. Grafonderhoud is voor mij behalve een prachtig ambacht ook een heel eervol en dankbaar beroep. Er bestaat niets mooiers dan in zijn voetsporen te treden en het familiebedrijf, met veertig jaar lang kennis en kunde, voort te zetten.

Die ervaring betreft het schoonmaken van grafmonumenten en inverven van de letters. Tevens behoren het restaureren van de vloerplaat, het voegen en het herstel hierbij. Ook het rechtzetten of stellen van grafmonumenten behoort tot dit werk.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen? Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u mij gerust een mail sturen, bij voorkeur met bijgesloten duidelijke foto’s van alle zijden van het betreffende grafmonument en de plaats op het kerkhof. Dit versnelt de aanvraag, omdat ik een betere inschatting kan maken van de werkzaamheden. Ook is het mogelijk om bij het graf een afspraak te plannen om samen de werkzaamheden te bekijken. Uiteraard is dit vrijblijvend.

Diensten

Grafonderhoud & grafrenovatie

Door de jaren heen verweert een grafmonument, onder invloed van de weersomstandigheden.

Jaarlijks onderhoud grafmonument

Jaarlijks onderhoud van een grafmonument zorgt ervoor dat het grafmonument behouden blijft voor de toekomst.

  • Minimaal 2x per jaar schoonmaak van het grafmonument
  • Bijhouden van opschriften
  • Bijwerken van voegen
  • Rechtzetten van het monument bij verzakking
  • Behandeling tegen groene aanslag in de herfst/winter

Reviews

De ervaringen van anderen kunnen voor u heel waardevol zijn. Alleen mijn klanten kunnen mijn geleverde diensten objectief en op kwaliteit beoordelen. Wilt u weten of ik kwalitatief werk aflever, gemaakte afspraken nakom of helder en snel communiceer? Lees dan de reviews die klanten naderhand achterlieten op mijn pagina.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen, neem dan gerust contact met mij op.

Scroll naar boven
Scroll naar top
Ga naar de inhoud
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw