Voor stichtingen

Als bestuurder van een stichting bent u verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de begraafplaats(en) en grafmonument(en). Een mooie, verantwoordelijke rol, met een divers en seizoensafhankelijk takenpakket. Wellicht heeft ook uw stichting moeite met het vinden van bestuurders en/of werknemers voor het onderhoud van de begraafplaats en/of grafmonumenten. Dan is het handig om externe hulp in te schakelen van een professional, zodat het onderhoud bij wordt gehouden.

Maak een afspraak met Grafonderhoud J. de Haan om de mogelijkheden te bespreken. Ik zet graag mijn passie en expertise in bij het onderhoud aan de monumenten op de begraafplaats(en) van uw stichting.

Periodieke schoonmaak van grafmonumenten

Wilt u er zeker van zijn dat de grafmonumenten jaarlijks de juiste professionele verzorging krijgen? Een periodiek onderhoudsabonnement bij Grafonderhoud J. de Haan is het antwoord op die vraag. Hiermee zorg ik voor de regelmatige schoonmaak van de grafmonumenten. In de meeste gevallen worden de stenen twee keer per jaar bezocht en draag ik zorg voor passende reiniging. Voor sommige stichtingen behandel ik de monumenten enkel tegen groene aanslag, bij anderen zorg ik er ook voor dat verzakte stenen weer recht worden gezet. Dit is allemaal in overleg met u als bestuurder van de stichting.

Per begraafplaats of per stichting zijn er andere regels en/of wensen. Dit is geen enkel probleem. Ik ga graag met u in gesprek om te kijken naar de wensen rondom het reinigen van de grafstenen.

Restauratie grafstenen

Grafstenen met beschadigingen, verzakkingen of scheefstand ontsieren de begraafplaats in uw beheer. Het vraagt specialisme en vakkundigheid om deze monumenten weer in ere te herstellen. Met mijn jarenlange ervaring in grafonderhoud en restauratie zie ik in één oogopslag wat een grafmonument nodig heeft. Ik kom graag langs om de schade op te nemen en een plan van aanpak voor de restauratie op te stellen. Voor deze werkzaamheden op het gebied van grafrestauratie kunt u Grafonderhoud J. de Haan inschakelen:

N.B. De meeste herstelwerkzaamheden kan ik ter plekke aan het graf uitvoeren. Wanneer de restauratie meer of groter werk omvat, is het soms noodzakelijk om de steen tijdelijk te verwijderen en te restaureren in mijn werkplaats. Uiteraard ga ik hier respectvol mee om.

Uw betrouwbare partner in grafonderhoud

Grafonderhoud J. de Haan richt zich op het volledig ontzorgen van stichtingen bij het beheer en onderhoud aan de graven. Van het verwijderen van groene aanslag tot een volledige restauratie van een grafmonument. Wat kan ik voor uw stichting betekenen? Neem gerust contact met mij op, ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Grafonderhoud J. de Haan
Skoalplein 1
8404 GV Langezwaag

Tel: 06-27654322
Info@grafonderhoudjdehaan.nl

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Als u een offerte wilt opvragen stuur dan een aantal afbeeldingen mee zodat ik een prijs op maat kan geven.
  Ondersteund bestand uploaden (max. 15 MB)

  Reviews

  De ervaringen van anderen kunnen voor u heel waardevol zijn. Alleen mijn klanten kunnen mijn geleverde diensten objectief en op kwaliteit beoordelen. Wilt u weten of ik kwalitatief werk aflever, gemaakte afspraken nakom of helder en snel communiceer? Lees dan de reviews die klanten naderhand achterlieten op mijn pagina.

  Scroll naar boven
  Scroll naar top
  Ga naar de inhoud
  3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw