Jaarlijks onderhoud grafmonument

Jaarlijks onderhoud van een grafmonument zorgt ervoor dat het grafmonument behouden blijft voor de toekomst. Veel mensen kunnen of willen zelf niet meer het graf onderhouden, om verschillende redenen. Ik kan de oplossing bieden door minimaal 2 keer per jaar (of vaker in overleg) langs te komen om onderhoud te plegen aan het monument.

Voordat het onderhoudscontract in gaat, kijken we samen naar de conditie van de steen. Soms is het nodig om eerst een grondige reiniging of renovatie te doen. De steen dient namelijk in goede conditie te zijn, voordat ik hem opneem in een onderhoudscontract.

Bent u nieuwsgierig naar de kosten van een onderhoudscontract? Neem dan contact op met mij via app of mail. Het liefst ontvang ik direct uw n.a.w gegevens, foto´s van het grafmonument en de locatie van de begraafplaats, zodat ik u direct een prijsindicatie op maat kan geven.

Jaarlijks onderhoud houdt in:

Reviews

De ervaringen van anderen kunnen voor u heel waardevol zijn. Alleen mijn klanten kunnen mijn geleverde diensten objectief en op kwaliteit beoordelen. Wilt u weten of ik kwalitatief werk aflever, gemaakte afspraken nakom of helder en snel communiceer? Lees dan de reviews die klanten naderhand achterlieten op mijn pagina.

Scroll naar boven
Scroll naar top
Ga naar de inhoud
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw