Jaarlijks onderhoud grafmonument

Jaarlijks onderhoud van een grafmonument zorgt ervoor dat het grafmonument behouden blijft voor de toekomst. Veel mensen kunnen of willen zelf niet meer het graf onderhouden, om verschillende redenen. Ik kan de oplossing bieden door minimaal 2 keer per jaar (of vaker in overleg) langs te komen om onderhoud te plegen aan het monument.

Voordat het onderhoudscontract in gaat, kijken we eerst samen naar de conditie van de steen. De steen dient eerst in goede conditie te zijn, voordat hij in het onderhoudscontract komt.

Bent u nieuwsgierig naar de kosten van een onderhoudscontract? Neem dan contact op met mij via app of mail. Het liefst ontvang ik direct uw n.a.w gegevens, foto´s van het grafmonument, en de locatie van de begraafplaats, zodat ik u direct een prijsindicatie op maat kan geven.

Jaarlijks onderhoud houdt in:

Reviews

De ervaring van anderen kunnen voor u heel waardevol zijn. Alleen zij kunnen mijn geleverde diensten objectief en op kwaliteit beoordelen. Wilt u daarom weten of ik kwalitatief werk aflever, gemaakte afspraken nakom of helder en snel communiceer? Lees dan vooral de reviews die klanten naderhand achterlieten op mijn pagina.

Scroll to Top
Scroll naar top
Skip to content