Nieuwe grafstenen

Bent u voor uzelf of een dierbare op zoek naar een grafsteen? Bij Grafonderhoud J. de Haan vindt u een ruim aanbod nieuwe en gerenoveerde grafstenen. Als gevolg van jarenlange ervaring in het onderhouden en renoveren van grafmonumenten heb ik een sterk gevoel ontwikkeld voor kwaliteit. Hierdoor kan ik u helpen bij het maken van de juiste keuze in uw zoektocht naar een nieuwe grafsteen. De nieuwe en gerenoveerde grafstenen in mijn catalogus heb ik persoonlijk op kwaliteit geselecteerd.

Benieuwd naar de grafstenen die ik kan leveren? Vraag onderaan deze pagina mijn brochure aan. Staat uw keuze er niet tussen? Geen probleem. De catalogus is een representatieve, maar beknopte, weergave van mijn aanbod grafstenen. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden.

Nieuwe en gerenoveerde grafsteen kopen

Al meer dan 40 jaar is Grafonderhoud J. de Haan een begrip op veel begraafplaatsen in (vooral) Noord-Nederland. Wat ik in die jaren ontdekte, is dat de kwaliteit van grafstenen behoorlijk uiteenloopt. Toen meerdere mensen op mij afstapten met de vraag of ik ook een steen voor het graf van hun dierbare zou kunnen leveren, heb ik besloten om met mijn kennis en ervaringen een eigen aanbod te realiseren.

In mijn online catalogus vindt u alleen monumenten van de beste kwaliteit. U kunt kiezen uit prachtige, nieuwe grafstenen van verschillende materialen. Of gaat u liever voor een meer duurzame optie? Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. In mijn aanbod van monumenten vindt u namelijk ook gerenoveerde grafstenen. Dit zijn grafstenen die, na een zorgvuldige renovatie, heel goed een tweede keer kunnen worden geplaatst.

Heeft u een prachtig monument gevonden? De prijs is altijd inclusief professionele plaatsing. Bovendien geef ik maar liefst 7 jaar garantie op de grafsteen.

Grafsteen plaatsen

Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden op begraafplaatsen valt het mij op dat niet iedere grafsteen zorgvuldig is geplaatst. Dat zie ik bijvoorbeeld aan scheefgezakte stenen of weggezakte dekplaten. Dit is te voorkomen door de stenen op een juiste manier te plaatsen en zorg te dragen voor een correcte fundering. Bij Grafonderhoud J. de Haan kunt u vertrouwen op de kwaliteit van plaatsing.

Daarom kiest u voor Grafonderhoud J. de Haan:

 • Snel en direct contact
 • Ruim 40 jaar ervaring in grafonderhoud en -renovatie
 • Vertrouwd en gedegen advies
 • Uitstekende communicatie over levering en plaatsing
 • Maar liefst 7 jaar garantie
 • Geen onvoorziene bijkomende kosten

Heeft u op een begraafplaats een monument gezien die bij uw wensen past? Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden. Laat uw persoonlijke wensen aan mij weten en stuur eventueel een foto mee. Dan kijk ik wat er mogelijk is en wat de kosten gaan zijn.

Vraag in het contactformulier hieronder mijn brochure aan. 

Grafonderhoud J. de Haan
Skoalplein 1
8404 GV Langezwaag

Tel: 06-27654322
Info@grafonderhoudjdehaan.nl

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Als u al een grafsteen in gedachten heeft stuur dan een aantal afbeeldingen mee zodat ik met u mee kan denken.
  Ondersteund bestand uploaden (max. 15 MB)

  Reviews

  De ervaringen van anderen kunnen voor u heel waardevol zijn. Alleen mijn klanten kunnen mijn geleverde diensten objectief en op kwaliteit beoordelen. Wilt u weten of ik kwalitatief werk aflever, gemaakte afspraken nakom of helder en snel communiceer? Lees dan de reviews die klanten naderhand achterlieten op mijn pagina.

  Scroll naar boven
  Scroll naar top
  Ga naar de inhoud
  3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw