Over mij

Mijn naam is Jimmie de Haan en ik ben geboren in 1982. Als 15-jarige jongen kwam ik erachter dat liefde voor het ambacht van grafonderhoud overdraagbaar is. Ik mocht toen voor het eerst mijn vader, Jappie, meehelpen bij zijn werkzaamheden. Aan het eind van de dag wist ik zeker dat ik mijn vader achterna zou willen gaan. Grafonderhoud is voor mij behalve een prachtig ambacht ook een heel eervol en dankbaar beroep. Er bestaat niets mooiers dan in zijn voetsporen te treden en het familiebedrijf, met veertig jaar lang kennis en kunde, voort te zetten.

Die ervaring betreft het schoonmaken van grafmonumenten en inverven van de letters. Tevens behoren het restaureren van de vloerplaat, het voegen en het herstel hierbij. Ook het rechtzetten of stellen van grafmonumenten behoort tot dit werk.

Dit vak oefen ik uit naast mijn baan in de watersport, wat overigens goed te combineren is. Daardoor kan het wel zo zijn dat ik overdag niet altijd bereikbaar ben. Mocht u contact met mij willen opnemen, kunt u altijd een bericht inspreken op mijn voicemail, een Whatsapp-bericht sturen of mailen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen over wat ik voor u kan betekenen? Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u mij gerust een mail sturen, bij voorkeur met bijgesloten duidelijke foto’s van alle zijden van het betreffende grafmonument en de plaats op het kerkhof. Dit versnelt de aanvraag, omdat ik een betere inschatting kan maken van de werkzaamheden. Ook is het mogelijk om bij het graf een afspraak te plannen om samen de werkzaamheden te bekijken. uiteraard is dit vrijblijvend.

Diensten

Grafonderhoud & grafrenovatie

Door de jaren heen verweert een grafmonument, onder invloed van de weersomstandigheden.

Jaarlijks onderhoud grafmonument

Jaarlijks onderhoud van een grafmonument zorgt ervoor dat het grafmonument behouden blijft voor de toekomst.

Reviews

De ervaring van anderen kunnen voor u heel waardevol zijn. Alleen zij kunnen mijn geleverde diensten objectief en op kwaliteit beoordelen. Wilt u daarom weten of ik kwalitatief werk aflever, gemaakte afspraken nakom of helder en snel communiceer? Lees dan vooral de reviews die klanten naderhand achterlieten op mijn pagina.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen, neem dan gerust contact met mij op.

Scroll to Top
Scroll naar top
Skip to content